Zmrzlinová zvířátka

dsc_9813_ob2_640w

Na začátku jsou prázdné formičky:

dsc_9754_formicky_640w

a zmrzlina, kterou do nich nacpeme. Když je plná polovina formičky, zasuneme na formičku držadlo dírkama do zmrzliny tak, aby se zasunutím uzavřel otvor na formičce a držadlo bylo umístěno v hloubce zmrzliny. Pokračujeme v plnění. Formičku zavřeme víčkem (nebo nemusíme, víčko plní svoji funkci zejména u tekutých náplní) a vložíme do mrazáku na několik hodin. Půlhodina rozhodně nestačí, netrpělivci!

dsc_9764_plneni_350wPlnění formičky zmrzlinou nejprve do poloviny. dsc_9787_plneni2_350wVložení držadla doplnění formičky zmrzlinou.

Po důkladném zmrznutí zmrzlinu vyklopíme. Můžeme si pomoct opláchnutím formičky v teplé vodě. Ale – prosím, vyklápějte opravdu opatrně, já se to také na prvních dvou formičkách teprve učila vyklápět:

dsc_9798_vyklopeno1_350wZvířátko zmrzlinové – prasátko po vyklopení. dsc_9805_vyklopeno2_350wZvířátko ledové – kráva po vyklopení.

Formičky lze plnit nejen zmrzlinou, ale i ledem nebo ovocnou dření, obojí jde o poznání lépe vyklápět.

3 comments to Zmrzlinová zvířátka

  • fufík1

    formičky se mi moooc líbí, jsou super, asi objednám :-)

  • Jana

    Formičky jsem koupila, vyzkoušela, a nemůžu si vynachválit. Už jsem vyzkoušela mnohé, s různými výsledky, a těmto není absolutně co vytknout. Vyklápí se krásně, stačí chvilinku prohřát v dlani. Děti jsou z nich absolutně unešené. Můžu všem jen doporučit.

  • REVIEW IT BEFORE YOU BUY IT!!!

    MOST INFORMATIVE SITE FOR ELECTRONICS….

    **YOUTUBE VIDEO REVIEWS ON THE HOTTEST ELECTRONICS OUT**…